1. Karriera
  2. Takohu me Ne

Takohu me Ne

Shumë mundësi për t’u njohur me njëri-tjetrin personalisht

Në këtë faqe do të gjeni përmbledhje të vazhdueshme të përditësuara për të gjitha vendtakimet ku ju mund të bini në kontakt me ne. Padyshim që ne do të jemi në kohën dhe vendin e përshtatshëm cdoherë pranë jush.

Ditët e Karrierës dhe Panairet e Punës

15 Nëntor 2019
10:00 - 17:00
Universiteti Haxhi Zeka

Rr. UÇK
PN
Pejë
17 Tetor 2019
12:00 - 17:00
SOHO BAR

Rr. Nena Tereza
Afër OSCE
Pejë
14 Tetor 2019
12:00-17:00
Zyret Qendrore Elkos Group - ETC
Zona Industriale
PN
Prishtinë - Fushë Kosovë
10 Tetor 2019
12:00 – 17:00
Kafiteria Dit’ e Nat’

Rr. Fazli Graiçevci
Nr. 5
Prishtinë

APLIKIMI JUAJ

Apliko Tani

Aplikoni shpejtë dhe lehtë

Përmes link-ut online të aplikimit në web faqën tonë, ju do të hyni shumë lehtë në botën e tregtarëve.

Çfarë po prisni? Bëni gati CV-në dhe të dhënat tuaja personale dhe jeni një hap përpara!