IT dhe Technology

Menaxher e Programit dhe Produkteve Teknologjike

Të Gjitha Pozitat e Hapura Apliko për pozita tê tjera

Në Elkos Group edhe projektet më të vogla, janë komplekse, të cilat kërkojnë angazhim dhe bashkëpunim në mes të punëtorëve. Të gjitha Projektet dhe Programet Teknologjike, punohen me shumë përkushtim nga ekipi ynë.

  • Përballje

    Çdo punëtor përballet me presion andaj mundohuni të kordinoheni dhe të caktoni prioritetet.

  • Vëmendje

    Kushtoni vëmendje çdo detaji. Veproni dhe merrni vendime në hapa të sigurt.

  • Njohuri

    Perdorni logjiken dhe njohuritë tuaja të përgjithshme në çdo vendimmarrje.

Pozita të tjera të hapura