Keni dëshirë të punoni në vend me standard të lartë të shërbimit? Jeni në vendin e duhur për të zgjedhur pozitën që ju përshtatet apo jeni të kualifikuar. Cilëndo pozitë që zgjedhni nga Menaxher Objektit, Edukatore apo pozitat e tjera, rëndësi ka sjellja dhe përkushtimi juaj për shërbim dhe përshtypje sa më të mirë për konsumatorët që në hyrjen e tyre të parë.

  • Rekreacionet

    Aktivitetet e shumta rekreative nga pozita të ndryshme në kompani.

  • Lider shërbimi

    Në Elkos Bowling nuk do të ndaheni asnjëherë të zhgenjyer nga shërbimi jonë. Jemi partnerë i padiskutueshëm për ti realizuar kërkesat e juaja

  • Qasja Unike

    Jemi gjithmonë të veqantë në qasjen tonë të funksionimit, Elkos Bowling reflekton në eksperiencat konsumatorëve duke i shërbyer ata

Pozita të tjera të hapura